Möt oss på HANNOVER MESSE 1-5 april 2019

Var med när Sverige står i centrum som partnerland på HANNOVER MESSE 2019 med fokus på samarbete, innovation och digital transformation. Målsättningen med Sveriges presentation är att främja nätverk, handel och investeringar med partners från hela världen. Temat för det svenska partnerskapet är Sweden Co-Lab där Sverige kommer att positioneras som ledande inom Smart Industri.

HANNOVER MESSE är världens ledande mässa för industriteknik och besöks varje år av omkring 220 000 besökare. I Hannover presenterar över 6 500 utställare de senaste industriella innovationerna och lösningarna. Mässan är uppdelad i sex delmässor, med följande högaktuella inriktningar; Integrated Automation, Motion & Drives (IAMD), Digital Factory, Integrated Energy, Industrial Supply, Research & Technology och ComVac. Se mässans hallplan och de industrisegment som presenteras på mässan här.

automationspaviljongen-hannover-messe-2019

Automationspaviljong med branschens aktörer
Självklart finns även Industrimässorna från Svenska Mässan på plats i Hannover! Tillsammans med Automation Region arrangerar vi en Automationspaviljong i hall 11 med mingel, workshops och seminarier – Swedish Automation Pavilion. Vill du få mer information gällande våra aktiviteter under mässveckan eller boka ett möte är du varmt välkommen att kontakta oss på Industrimässorna genom pia.nyzell@svenskamassan.se.

sweden-co-lab-hannover-messe

Sverige en ”hotspot” för innovation
Nationspaviljongen positionerar Sverige som en “hotspot” för innovation, forskning, testbäddar och trender med lösningar för framtiden. Här möter ni små, mellan och stora företag såväl som statliga, privata och offentliga aktörer i hall 27.
Läs mer om Nationspaviljongen här »

energipaviljongen-hannover-messe-2019

Energipaviljongen
Energipaviljongen arrangeras av Energimyndigheten för tredje året i rad. Här möter ni svenska företag med en ledande position inom energisektorn. Paviljongen är en del av regeringens exportstrategi och finns belägen i hall 12.

automation-paviljong-hannover-messe-2019

Automationspaviljongen
Automationspaviljongen arrangeras av Automation Region och Svenska Mässan. Automation är en högteknologisk verksamhet med en betydande exportandel som är av strategisk betydelse för svensk produktion och konkurrenskraft. Besök paviljongen i hall 11.

Hämta ditt kostnadsfria entrékort här »