Maintenance Academy på Underhållsmässan

maintenance-academyKunskapsinnehållet på Underhåll 2020 blir alltmer omfattande! Under samlingsnamnet Maintenance Academy presenteras en lång rad aktiviteter för kompetensutveckling och kunskapsöverföring. Dessutom återkommer konferensen Maintenance Summit i samarbete med Riksorganisationen Svenskt Underhåll.

På Stora Scenen alternerar Keynote Speakers med presentationer av case och smarta lösningar från olika industrigrenar. På Teknikscenen görs djupdykningar inom allt från smart maintenance till lyftteknik och industriell säkerhet.

– Under våren påbörjar vi det spännande arbetet med att skapa program och aktiviteter, berättar Anna Jarnö. Syftet är precis som tidigare att lyfta fram ny teknik och smarta lösningar inom underhållsområdet, med utgångspunkt från samverkan och individen i centrum.

Call For Papers – bidra till programmet på Underhållsmässan
Underhållsmässans programinnehåll baseras på fem fokusområden – Digitalisering och IoT, Industriell säkerhet, Produktivitet och lönsamhet, Hållbart underhåll samt Additiv Tillverkning (3D). Det handlar helt enkelt om Smart Maintenance!

Om ditt företag eller verksamhet sitter på smarta lösningar som ni vill förmedla är ni varmt välkomna att lämna förslag till programmet. Vänligen notera att:

  • Förslaget får inte vara säljande eller varumärkesorienterad.
  • Förslaget ska vara icke-kommersiellt och ha en industriell vetenskaplig inriktning.
  • Förslaget ska presentera en lösning eller produkttyp och dess användning utifrån ett tekniskt perspektiv som är spännande för branschens experter.

 

Välkommen att skicka dina förslag per mail senast 1 september 2019 till programansvarig anna.jarno@svenskamassan.se.