Maintenance Academy

Maintenance Academy är en kunskapsplattform och ett samlingsnamn för de olika aktiviteter som bidrar till kompetensutveckling inom drift och underhåll på Underhållsmässan. Här får du ta del av den senaste forskningen och kunskapen i teorin likväl som i praktiken. Vi erbjuder utbildningar, inspirerande case och seminarier av de ledande experterna i branschen. Delta i digitala workshops på mässgolvet och besök området Smarta Fabriker som visar den industriella digitaliseringen i form av en helautomatiserad producerande fabrik.

Stora Scenen

Stora Scenen får du lyssna på flertalet kostnadsfria programpunkter. Här föreläser våra huvudtalare och mängder av intressanta case presenteras direkt hämtade från olika branscher.

Teknikscenen

Här får du ta del av flertalet kostnadsfria programpunkter. Här föreläser intressanta talare och mängder av case presenteras direkt hämtade från olika branscher.

Maintenance Summit 2018

Maintenance Summit är en konferens om driftsäker industriell digitalisering och underhållsmässig upphandling.

Tjejer i industrin 2018

Underhållsmässan arrangerar en nätverksträff i Göteborg för tjejer som funderar på en karriär inom industrin. Inspirerande kvinnliga ledare från näringsliv och akademi medverkar. Syftet är att inspirera främst unga tjejer genom att belysa möjlighet och karriärvägar.

Chalmers

Sedan 2016 finns ett utbyte och nära samarbete mellan Chalmers Tekniska Högskola och Underhållsmässan i Göteborg. För Chalmers är Underhållsmässan en viktig arena för att nätverka med industrin, sprida forskningsresultat, demonstrera det senaste inom forskningsvärlden samt informera om projekt och universitetsutbildningar.