Plantvision live-sänder podden Beyond Tomorrow från Underhållsmässan

”Det finns avsnitt för alla oavsett vilken nivå man befinner sig på inom underhåll.”

Beyond_TomorrowI samarbete mellan Underhållsmässan och Plantvision kommer podcasten Beyond tomorrow att live-sända från mässans fyra dagar med spännande innehåll, allt från prediktivt underhåll, anläggningsdokumentation, digitala tvillingar och AI, för att nämna några. Tillsammans kommer experterna att ta underhåll(ning) till nya höjder där du som besökare kommer att kunna ta del av viktig kunskap, nya insikter och spännande branschspaningar.

En av experterna som kommer att sända från mässan är Filip Abrahamsson, Senior expert Consultant från Plantvision:

– Avsnitten kommer beröra underhåll på alla nivåer, från vardagslivet och exempel på vad underhåll är, till de mer avancerade nivåerna med AI och machine learning, teknisk dokumentation och framtidens underhållssystem.

Med en bakgrund som driftingenjör har Filip lång erfarenhet inom alla delar av underhåll, från planering och utförande underhållsinsatser till asset management, systemhantering och additiv tillverkning. Med hjärtat i underhåll ser Filip fram emot att få dela och sprida insikter och kunskaper på mässan:

– Det här ska bli jätteroligt! Jag älskar underhåll, men hjärtat slår lite extra mycket för additiv tillverkning inom just underhåll, det finns så mycket spännande som kommer inom det området nu, till exempel 3D-printning och 3D-scanning och hur det skulle kunna tillämpas inom underhåll.

Han fortsätter:

– Det som också är så spännande med underhåll är alla olika nivåer det finns. Allt från enklare underhållsplaner på excel-ark till mer avancerade lösningar med ”Mixed reality” med AR och allt däremellan med mobila verktyg. Av den anledningen kommer vi sända avsnitt som har något för alla, lite gräv-där-du-står tema. De flesta kan effektivisera något utefter sina egna förutsättningar, målsättningen är att lyssnarna ska kunna ta med sig värdefulla insikter hem.

Podden kommer även innehålla case-baserade avsnitt, riktiga berättelser från experternas vardag för att inspirera, dela insikter och erfarenheter till publiken. Totalt blir det ca 16 avsnitt utspriddas över mässans samtliga fyra dagar och sändningen sker mitt från mässgolvet i det som kallas ”podd-buren”. Nu tar vi underhåll(ning) till nästa nivå. Vi ses på mässgolvet!