Röster från Underhållsmässan

Röster från Underhåll 2020

”För oss var årets mässa riktigt bra, så länge den varade. Vi fick trots allt många bra besökare, både återförsäljare och slutkunder, till vår monter. Som leverantör av borrutrustning till industri, bygg och verkstäder är det viktigt för oss att träffa dem som använder våra produkter, att få höra deras synpunkter och ha givande samtal med dem – och samtidigt stärka vårt varumärke. På så sätt är Underhållsmässan ett väldigt effektivt forum för oss, det är därför vi varit med som utställare i över 30 år. Vi ser fram emot att få vara det igen 2022.”

Filip Karlheden, försäljningsansvarig, VVAB Maskin & Teknik

”Vi hade satsat stenhårt på Underhållsmässan i år. Vi hade bl a bjudit in en talare från USA och tänkte genomföra en workshop kring ledarskap inom underhåll. Trots att mässan fick avbrytas i halvtid är vårt intryck mycket positivt, vi hade en hel del besökare i montern. Vi ser Underhållsmässan som en av de absolut bästa mötesplatserna på global nivå, med inriktning just på underhåll. Som världens ledande leverantör av laserbaserade mät- och uppriktningssystem har vårt företag verksamhet i ett 70-tal länder. Därför stödjer vi helhjärtat mässans ambition att öka dess internationella prägel. Vi är verkligen sugna på att medverka på nytt 2022.”

Mikael Terner, COO, Easy-Laser

”Jag besökte Underhållsmässan 2020 innan den bröts, och mitt intryck är väldigt positivt. Stena Recycling hanterar bl a farligt avfall och vår leverantör av utrustning för farligt avfall var med på mässan. De höll ett intressant föredrag och visade hur explosioner kan uppstå av batterier för elsparkcyklar och hur man behöver förvara dessa. Jag var också på givande seminarier kring personligt skydd och smart maintenance. Våra anläggningsmaskiner och produktionsutrustning kräver mycket underhåll och vi brukar besöka ett antal leverantörer på mässan. Alternativet är att hålla dussintals möten på mitt kontor. Nu kunde jag träffa alla på ett ställe och ta del av produktnyheter och mjukvarusystem för underhåll. Mycket tidseffektivt! Vi ser med förväntan fram emot Underhållsmässan 2022.”

Marika Björnum, inköpschef, Stena Recycling

 … och så här tyckte några besökare på mässgolvet:

Mattias Herlin, maskinspecialist, Skanska:

”En mycket bra mässa med många intressanta utställare, inte minst för vår eftermarknad. Framförallt vill vi hålla oss uppdaterade, i synnerhet när det gäller den nya digitala tekniken.”

Martin Holm, CTO, Aqua Robur Technologies AB:

”Extremt värdefullt att så många företag finns under samma tak. Mycket kontaktknytande.”

 

”Är man intresserad av underhåll så ska man besöka den här mässan.”
Anders Ingvald, Linné Universitetet.
”Välorganiserad mässa med lugn miljö.”
Joakim Simmergren, Tools, Butikssäljare

 

”Varit ett helt underbart besök, knutit många nya
kontakter.”
Magnus Larsson, Underhållstekniker, Göteborgs Ventilservice AB


”Upprepad fullträff.”

Robert Sandin, Uddevalla Kraft AB

 

”Om man är intresserad av underhållsteknik är ett besök på Svenska Mässan ett måste.”
Johan Johansson, Drifttekniker, Region Halland

 

”Komplett och bra mässa för många.”
Mikael Larsson, Mekaniker/skyddsombud, Ovako Sweden

 

”Extremt värdefullt att så många företag finns under
samma tak. Mycket kontaktknytande.”
Martin Holm, CTO, Aqua Robur Technologies AB