På Svenska Mässan Gothia Towers är du i säkra händer

Svenska Mässan Gothia Towers har ett kvalificerat säkerhetsarbete och väl fungerande rutiner och program för att hantera olika händelseförlopp.

Vi har ett högt prioriterat säkerhetsarbete på vår mötesplats sedan många år tillbaka som gör att vi effektivt kan säkerställa rätt säkerhetsnivå vid rätt tidpunkt. Som besökare kan du tryggt vistas hos oss.

Gothia Towers är certifierat enligt Safehotels Premium Level och Väl Brandskyddat hotell. Båda certifieringar ställer höga krav på kompetens, utbildning och tekniskt skydd, och är en garant för att du som besökare kan ta del av våra upplevelser i en trygg och säker miljö.

Angående coronaviruset Covid-19

För Svenska Mässan är säkerhet och hälsa för besökare, kunder, partners och medarbetare, av högsta prioritet. Vi följer nogsamt och möter rekommendationer och instruktioner från Folkhälsomyndigheten, som i dagsläget bedömer risken för allmän spridning i Sverige som låg.

För information, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Varning för företag som påstår sig samarbeta med Svenska Mässan

Många av Svenska Mässans utställare får fakturor från företag som erbjuder våra kunder att delta i olika kataloger mot en kostnad. Ingen av de mässor som arrangeras av Svenska Mässan står bakom deras kataloger. Vi vill uppmärksamma alla utställare på att breven är vilseledande och de använder ofta logotyp för aktuell mässa för att man ska tro att vi samarbetar. Var alltid kritisk innan ni betalar.

Nedan företag har vi inget samarbete med: 

  • Expo Guide
  • Fairs & Business
  • Event Fair
  • International Fairs Directory
  • List Research Inc.

 

Tidigare har ett företag som heter Construct Data Verlag (CDV) erbjudit utställare att delta i katalogen Fair Guide med samma metoder. CDV har fällts i domstol för vilseledande marknadsföring.

Om du blivit lurad – tips till dig som drabbats >>

Kontakta oss gärna om ni har några frågor kring ovan.