Vad hände på mässan 2022?

Omfattande scenprogram på Underhållmässan

Moderator för Stora Scen var Frida Zetterström, som ledde oss genom programmet varje dag. Frida  Zetterström är en erfaren frilansjournalist, radiopratare, programledare och föreläsare. Hon har agerat moderator och konferencier vid ett stort antal events, konferenser och mässor.

Production For Future

I samband med Underhåll 2022 på Svenska Mässan bjöd projektet Production for Future (f d Smarta Fabriker) tillsammans med Göteborgs Tekniska College, RISE och Chalmers in studerande från gymnasium, yrkesvux, yrkeshögskola och högskola för en unik möjlighet att lära sig mer om industriell digitalisering.

Nätverket ”Kvinnan i Leverantörsindustrin” bjöd in till mingel på Underhållsmässan

Fredagen den 3 juni bjöd FKG – Fordonskomponentgruppen in till träff med nätverket Kvinnan i Leverantörsindustrin på Underhållsmässan i Göteborg! Lunch, spännande föredrag och trevligt mingel väntar som alltid. Även en presentation och diskussion om mötet med Tomas Eneroth angående främjande av jämställdhet i industrin.

 

Läs mer här »

 

Skyddsombudsdagarna

Den 1 – 2 juni 2022 arrangerades Skyddsombudsdagarna, en konferens om personligt skydd och industriell säkerhet. I samverkan med Underhållsmässan, Dagens Arbete, IF Metall och NSA lyftes frågeställningar kring arbetsmiljö och säkerhet utifrån rollen som skyddsombud.

Dematek bjöd på gratis ansvarsutbildning i direkt anslutning till utställningen

Som arbetsgivare är det du som ansvarar för att alla medarbetare har den kompetens som krävs för att utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt.

För att ge dig full koll på vad som gäller bjöd Dematek på en kostnadsfri ansvarsutbildning under mässan. Den lämpar sig för alla med någon form av personalansvar – från VD till produktionschef, underhållschef, HR, arbetsledare och skyddsombud.

Branschens viktigaste priser delades ut av Svenskt Underhåll på Underhållsmässan

  • Stora Produktivitetspriset
  • Maintenance Champions League
  • Årets Underhållsledare
  • Årets ExamensarbetePrisutdelning i alla ovanstående kategorier skedde i samband med Underhållsmässan i Göteborg, den 31 maj – 3 juni 2022. Samtliga priser delas ut av Riksorganisationen Svenskt Underhåll.

Smart Maintenance för Livsmedelsindustrin i samband med Underhållsmässan

Plats: Svenska Mässan Göteborg, i samband med Underhållsmässan 2022 

Tid: 2 juni 2022, 08.30-12.30

Recruitment Slam – premiär på Underhållsmässan

Behovet av personal med kompetens inom underhållsteknik och smart maintenance är enormt! Det är en stor utmaning för alla inom branschen att hitta rätt personer att rekrytera.

På Underhållsmässan den 31/5-3/6 erbjöds för första gången en kostnadsfri möjlighet för alla utställare och samarbetspartners att under fem minuter pitcha sin organisation och sitt erbjudande som arbetsgivare på Stora Scenen.

Välkommen till Industrial Tech Startup Arena

På Industrial Tech Startup Arena erbjöds plats för ett fåtal nystartade teknikbolag.

After Work med Underhållsmässan

Vi hälsade välkommen att mingla med Underhållsmässan. Detta i hjärtat av Gothia Towers, i lobbybaren Twentyfourseven (vid Tower 3). Vi erbjöd fina priser i baren och DJ underhåller tisdag till torsdag fram till kl. 21.00.

31 maj – 3 juni 16.00-20.00 AW priser i baren

**AW-priserna i baren gäller för förköpta kuponger eller uppvisande av Underhållsmässan badge (gäller både utställare och besökare)**

Branschmingel

Onsdag 1 juni kl. 18-23

Restaurang Corner, Entréplan Gothia Towers