Händer på Underhållsmässan 2024

Omfattande scenprogram på Underhållmässan

Vid Underhållsmässan erbjuder vi ett öppet scenprogram från mässans två öppna scener, Stora scenen och Teknikscenen. Moderator för Stora Scen är Frida Zetterström, som ledder oss genom programmet varje dag. Frida Zetterström är en erfaren frilansjournalist, radiopratare, programledare och föreläsare. Hon har agerat moderator och konferencier vid ett stort antal events, konferenser och mässor.

 

Scenprogrammet släpps i december 2023.

Skyddsombudsdagarna

Den 14 – 15 mars 2024 arrangeras Skyddsombudsdagarna, en konferens om personligt skydd och industriell säkerhet. I samverkan med Underhållsmässan, Dagens Arbete, IF Metall, LO, NSA och Sigtunastiftelsen lyfts frågeställningar kring arbetsmiljö och säkerhet  utifrån rollen som skyddsombud.

Konferensen Underhållstrategi – För stärkt konkurrenskraft

I samarbete med Riksorganisationen Svenskt Underhåll bjuder Underhållsmässan in till konferensen Underhållsstrategi, 13 mars. En konferens för er som vill utveckla ert underhållsarbete för stärkt konkurrenskraft. Konferensen vänder sig till underhålls- eller produktionsledare med team, VD, CFO.

Konferensen Additive Intelligence 4.0

Den fjärde upplagan av konferensen Additive Intelligence 4.0, med tillhörande mässa, kommer att arrangeras parallellt med Underhållsmässan på Svenska Mässan den 12-13 mars 2024. Satsningen görs i nära samarbete med Applikationscenter för additiv tillverkning, Underhållsmässan samt branschorganisationen Svensk Additiv Tillverkning, SVEAT. Applikationscenter för additiv tillverkning (AM Center) drivs av forskningsinstitutet RISE, tillsammans med centrets partner från industri och akademi. Centret verkar för att driva utvecklingen av additiv tillverkning framåt och omvandla vetenskap till konkret industrinytta.

Production For Future

I samband med Underhåll 2024 på Svenska Mässan bjuder projektet Production for Future (f d Smarta Fabriker) tillsammans med Göteborgs Tekniska College, RISE och Chalmers in studerande från gymnasium, yrkesvux, yrkeshögskola och högskola för en unik möjlighet att lära sig mer om industriell digitalisering.

Student och Karriärsdagar på Underhållsmäsan

En spännande nyhet väntar på dig inför Underhållsmässan 2024. I samband med mässan arrangerar vi två Student- & Karriärsdagar den 14–15 mars. Den 14 mars riktas programmet gentemot personer som genomgått sina utbildningar och/eller redan är yrkesverksamma. Den 15 mars riktas programmet gentemot studenter. Vid respektive tillfälle erbjuds under 30 minuter en god introduktion till branschen.

Branschens viktigaste priser delas ut av Svenskt Underhåll på Underhållsmässan

  • Årets Underhållsleverantör
  • Maintenance Champions League
  • Årets Underhållsledare
  • Årets Examensarbete

Podcasten ”Beyond Tomorrow” live-sänder under hela mässan

I samarbete med Plantvision kommer deras podcast, “Beyond tomorrow”, att live-sända från mässan alla fyra dagar med spännande innehåll. Lyssna till experternas diskussioner och debatter i ämnen så som Predikativt underhåll, Anläggningsdokumentation, Digitala tvillingar och AI, för att nämna några. Tillsammans kommer de att ta Underhåll(ning) till nya höjder där du som besökare kommer att kunna ta del av viktig kunskap, nya insikter och bransch-spaningar.

"Kom och jobba hos oss!" – Rekryteringspitchar på Underhållsmässan

Behovet av personal med kompetens inom underhållsteknik och smart maintenance är enormt! Det är en stor utmaning för alla inom branschen att hitta rätt personer att rekrytera.

På Underhållsmässan den 14:e och 15:e mars erbjuds en kostnadsfri möjlighet för alla utställare och samarbetspartners att under tre minuter pitcha sin organisation och sitt erbjudande i samband med Student och Karriärsdagarna.

Välkommen till Industrial Tech Startup Arena

På Industrial Tech Startup Arena erbjuds plats för ett fåtal nystartade teknikbolag.

After Work med Underhållsmässan

Mingla med Underhållsmässan i hjärtat av Gothia Towers, i lobbybaren Twentyfourseven (vid Tower 3). Vi erbjuder fina priser i baren och DJ underhåller tisdag till torsdag fram till kl. 21.00.

12 – 14 mars, kl. 16.00-20.00 (AW priser i baren)

**AW-priserna i baren gäller för förköpta kuponger eller uppvisande av Underhållsmässan badge (gäller både utställare och besökare)**

Välkommen till branschmingel

13 mars kl. 18.00 – 23.00 på Restaurang Corner
(entréplan Svenska Mässan Gothia Towers)

 

Vi dukar upp en härlig 3-rätters mingelbuffé tillsammans med dryck, kaffe och 40-årsjubileumstårta samt trevlig underhållning.

 

Begränsat antal biljetter, endast förköp.