TOOLS har en rådgivande roll mot tillverkningsindustrin

TOOLS riktar in sig på hälsa, miljö och säkerhet, HMS, genom att eliminera, förebygga risker och skydda individen på arbetsplatsen.

– Vi har arbetat fram tolv riskområden som går att applicera inom olika verksamheter. Vi arbetar långsiktigt utifrån processen eliminera – förebygg – skydda och fungerar som en rådgivande samarbetspartner, förklarar Torleif Cumléus, försäljningsansvarig HMS på TOOLS.

Främst riktar man in sig till verksamheter inom tillverkningsindustrin där man har sin största kundkrets. Bland kunderna finns stora, mellanstora och små företag med skiftande behov.
– Vi är transparenta med vår kunskap och fungerar som en samarbetspartner och kompletterar större organisationer och företag med vår spetskompetens inom HMS, säger Torleif Cumléus.

Åtta säljare inom företaget har specialiserat sig helt inom HMS och arbetar som experter såväl internt och ut mot kunderna. Ambitionen är att ge kunden ett mervärde i varje möte.
– Vi ser alltid till att ställa den där extra frågan som ger ett större perspektiv vilket gör det lättare att förstå kundernas behov, fortsätter Torleif Cumléus.
När kunden frågar efter en hörselkåpa kan det sluta med bullerväggar och hörselproppar istället

– Vårt mål är att ge kunden bästa möjliga rådgivning – oavsett om kontakten sker i kundens verksamhet tillsammans med vår säljare, i en TOOLS butik elle digitalt på vår hemsida. Individen på arbetet är vår viktigaste kund, avslutar Torleif Cumléus.