Hallå där! Daniel Werme på SKF

Du är ju ansvarig för SKF’s medverkan på Underhåll 2020 i mars och vi är såklart nyfikna på vad SKF tog med sig efter förra gången och vad som blir allra viktigast på kommande mässan?
Vi tog framför allt med oss våra besökares stora intressekring digitalisering och insikten att den kommer med stormsteg. På kommande mässa fortsätter vi visa hur vi med hjälp av digitalisering, produkter och nya affärsmodeller stärker svensk industris konkurrenskraft. I torsdagens program på Stora Scenen medverkar vi tillsammans med kund för att berätta om just det.

Det låter intressant! Händer det nåt annat nytt?
Absolut, efter en massa år har vi valt att flytta montern! Hela 20 meter faktiskt. Det blir spännande att se hur vi kan överraska på den nya ytan som ligger lite mer mitt i hallen. I planen finns demonstrationer av flera spännande produktnyheter. Exakt vad får bli en cliffhanger som vi berättar mer om närmare mässan.

SKF medverkar i monter B02:20 på Underhållsmässan den 10-13 mars 2020.

hämta din kostnadsfria entrébiljett här »