SKF till Underhållsmässan: En vital mötesplats för branschen

SKF intar Underhållsmässan 2024 som utställare. Jennie Åkerman, marknadsansvarig på SKF Sverige AB, berättar att mässan är en viktig mötesplats för de som i vanliga fall befinner sig ute i industrin. Jennie har höga förväntningar på mässan och ser fram emot att möta branschens aktörer och att presentera nya och spännande lösningar.

Underhållsmässan är norra Europas ledande mötesplats med fokus inom smart underhåll. En modern arena för den senaste teknologin, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Jennie Åkerman beskriver Underhållsmässan som en viktig mötesplats där de som utställare får chansen att synas och skapa givande dialoger med kunder. Att det blir ett värdefullt sätt att presentera intressanta nyheter och nya lösningar på.

– Vi har fördelen att vårt huvudkontor ligger granne med Svenska Mässan i Göteborg. Vi anordnar guidade turer för att våra besökare ska ges en inblick i hur en helautomatiserad fabrik kan se ut och vilka erbjudande vi kan erbjuda svensk industri.

Världskoncernen SKF är sedan många år tillbaka engagerad i Underhållsmässan. Att lyssna in på sina kunders olika behov är en viktig del av deras arbetssätt, något som blir en naturlig del av mässan när industrin samlas under ett och samma tak. Genom lyhördhet skapas anpassade lösningar som i sin tur skapar värde för industrin.

– Vi vill att de ska känna att vi är en stabil partner och att man lätt kan teama upp med oss. Att de resurser och den kunskapen vi har faktiskt hjälper dem i de utmaningar de sitter med.

Möten som gör skillnad på riktigt

Under Underhållsmässan samlas besökare och utställare från alla möjliga olika roller inom industrin och underhållsbranschen. Jennie berättar att SKF ser fram emot att möta aktörer från branschens alla led, eftersom bolaget finns i alla tänkbara industrier och applikationer. Hon menar att det större syftet trots allt handlar om att hitta och anpassa lösningar efter de olika rollerna som kommer dit. En arena som Underhållsmässan kastar ljus på de behov som behöver tillgodoses.

– Sedan är det extra spännande att vi har nya upplägg kring hur våra kunder kan köpa våra tjänster. En ny set-up. Vi bidrar med skräddarsydda lösningar för en bred variation av roller, tekniker som beslutshavare, säger Jennie och fortsätter:

– Säkerhet och hållbarhet är stora frågor nu. Så det gäller att man gör allt mer effektivt med digitala lösningar och system som hjälper oss att jobba smart.

Underhållsmässan samlar underhållsbranschens utmaningar och lösningar under samma tak. Genom samverkan kan idéer födas och förändring skapas.

– Det är en fantastisk mässa att åka till. Det finns så mycket att upptäcka och lära sig. Det personliga mötet är viktigt.

Läs mer om Underhållsmässan 2024 »