Dematek bjuder på kostnadsfri ansvarsutbildning i direkt anslutning till utställningen

Begränsat antal, max 25 platser per dag - först till kvarn!

Begränsat antal, max 25 platser per dag - först till kvarn!

Idag sker det tyvärr en hel del incidenter och olyckor med traverser, truckar och annan lyftutrustning ute på företagen. Detta beror ofta på att personalen gjort en bristfällig riskbedömning eller använder lyftredskap på fel sätt.

Som arbetsgivare är det du som ansvarar för att alla medarbetare har den kompetens som krävs för att utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Samtliga dina medarbetare ska ha dokumenterad kompetens för att få använda utrustning som travers, truck, mobila arbetsplattformar och fallskyddsutrustning.

För att ge dig full koll på vad som gäller bjuder vi på Dematek på en kostnadsfri ansvarsutbildning under mässan. Den lämpar sig för alla med någon form av personalansvar – från VD till produktionschef, underhållschef, HR, arbetsledare och skyddsombud.

Utbildningen går igenom allt du behöver veta om vilka lagar och regler som gäller samt vad de innebär. Den är 4 timmar lång inklusive en paus då Dematek och Underhållsmässan bjuder på fika. Utbildningen hålls av Demateks kunniga instruktörer. Kostnaden är i vanliga fall 3 000 kr, men under mässan erbjuder vi utbildningen helt utan kostnad till ett begränsat antal deltagare.

OBS! I anmälningslänken står det inte att ni anmäler er till Demateks kostnadsfria ansvarsutbildning utan det ser ut som en vanlig registrering för entrébiljett till Underhållsmässan. Det är viktigt att trycka på det önskade datumet nedan för att anmäla sig till kursen.

Onsdag 1 juni, kl. 9.30-13.30 >>

Torsdag 2 juni, kl. 9.30-13.30 >>

Fredag 3 juni, kl. 9.30-13.30 >>

När ni anmält er till kursen får ni en bekräftelse via mail som gäller som entrékort till Underhållsmässan. Det genereras ingen specifik bekräftelse på ansvarsutbildningen utan den skickas längre fram då vi även informerar om var på Svenska Mässan aktiviteten kommer äga rum.

I mån av plats går det också bra att göra en drop-in anmälan på plats. Då går man till Deamtek:s monter (B10:13) och anmäler sig där.

Varmt välkomna med er anmälan!