Maintenance Academy

Maintenance Academy är en kunskapsplattform och ett samlingsnamn för de olika aktiviteter som bidrar till kompetensutveckling inom drift och underhåll på Underhållsmässan. Här får du ta del av den senaste forskningen och kunskapen i teorin likväl som i praktiken. Vi erbjuder utbildningar, inspirerande case och seminarier av de ledande experterna i branschen. Delta i digitala workshops på mässgolvet och besök området Smarta Fabriker som visar den industriella digitaliseringen i form av en helautomatiserad producerande fabrik.

Stora Scenen

Stora scenen får du lyssna till våra huvudtalare, här presenteras också mängder av intressanta case med inspiration och erfarenhetsutbyten från olika branscher. Det är även här som Attraktiv Industri och Prisutdelningarna äger rum.

Teknikscenen

Teknikscenen får du lyssna till flertalet intressanta föreläsningar med ett fokus på tekniska lösningar. Här presenteras allt från djupodlade intervjuer till praktisk input som lagerskola.

Maintenance Summit 2020

Maintenance Summit är konferensen om Innovation och digitalisering för ökad driftsäkerhet och Hållbart underhåll.

Chalmers

Sedan 2016 finns ett utbyte och nära samarbete mellan Chalmers Tekniska Högskola och Underhållsmässan i Göteborg. För Chalmers är Underhållsmässan en viktig arena för att nätverka med industrin, sprida forskningsresultat, demonstrera det senaste inom forskningsvärlden samt informera om projekt och universitetsutbildningar.