Pressinbjudan till Underhållsmässan 31 maj – 3 juni 2022 på Svenska Mässan, Göteborg

Media hälsas välkommen att ackreditera sig till Underhållsmässan 2022 – Europas ledande mötesplats inom smart underhåll.

På Underhållsmässan samlas representanter från industrin och leverantörer inom driftsäkerhet, underhåll och produktion. Här finns kunskapen som bidrar till att kompetensutveckla branschens aktörer i syfte att ställa om till ett smartare underhåll med ökad tillförlitlighet och långsiktig lönsamhet som följd.

Uppkopplade maskiner genererar stora mängder data som kan användas till att planera underhållet på ett mer effektivt sätt. På så sätt sparas pengar, arbete och miljö. Men hur går det till och hur har andra gjort? Detta är genomgående fokus i scenprogram och aktiviteter på Underhållsmässan 2022.

Läs mer och ta del av våra nyheter inför mässan här » 

Några höjdpunkter från scenprogrammet på Underhållsmässan

31 maj kl 9.30: Industrin behöver kompetent arbetskraft. SSG

31:a maj kl 11.00: Prisutdelning Stora Produktivitetspriset. Svenskt Underhåll

31:a maj kl 13.00: Trender inom smart maintenance. Chalmers

1 juni kl 15: Datadrivet underhåll i världsklass hos LKAB.

2 juni kl 13: Nollvision i industrin, kransäkerhet i fokus. Gigasense AB och SSAB Europe

2 juni kl 14: Digitalisering av Ringverk 4. Ovako Steel

3 juni kl 11.30: Att använda AI för att förutse kvalitetsbrister och driftstörningar. Tenfifty AB

För hela programmet: läs mer här!

Annat som händer på mässan

Production For Future – Här skapar vi och sprider kunskap kring hållbarhet, mångfald och teknik. Skola och näringsliv har tillsammans byggt demonstratorer i form av minifabriker, vilka byggs upp och är i bruk samtliga dagar på Underhållsmässan.

Recruitment Slam – premiär! Behovet av personal med kompetens inom underhållsteknik och smart maintenance är enormt. Det är en stor utmaning för alla inom branschen att hitta rätt personer att rekrytera. På mässan arrangeras för första gången en kostnadsfri möjlighet för utställare och samarbetspartners att pitcha sin organisation och erbjudande som arbetsgivare på Stora Scenen.

Ansvarsutbildning – Alla arbetsgivare är ansvariga för att medarbetare har den kompetens som krävs för att utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. För att ge besökarna full koll på vad som gäller bjuder Dematek på en kostnadsfri ansvarsutbildning under mässan. Föranmälan krävs.
Parallellt arrangeras Skyddsombudsdagarna – www.skyddsombudsdagarna.se

Datum: 31 maj – 3 juni 2022
Plats: Svenska Mässan, Göteborg
Ackreditering: Underhållsmässan; https://svenskamassan.se/press/pressackreditering/

Pressrum: Plan 1, monterplats B07:52. Pressrummet är öppet under mässans öppettider.

Öppettider: tisdag-torsdag kl 9-17 och fredag kl 9-14

För mer information kontakta:
Anna Jarnö, Business Manager
031-708 80 85
[email protected]