Hallå där!

Vi hälsar ett par återvändande utställare välkomna till Underhållsmässan 2024. Vi är mycket glada för att kunna välkomna Alligo AB (Tools, Swedol, Grolls m fl) samt Momentum Industrial tillbaka som utställare vid Underhållsmässan 2024!

Tools_Swedol” Deltagandet på Underhållsmässan är strategiskt viktigt för oss på Tools/Swedol då vi har högt fokus på hälsa, miljö och säkerhet, inte minst för våra största kunder. Vi ser fram emot att möta befintliga och framtida kunder i vår monter som kommer fokusera på hälsa, miljö, säkerhet och hållbarhet. Och vi kommer även bjuda på en del extra trevliga inslag”, Säger Linda Jacobsson, Nordisk Marknadschef Alligo AB

 

Momentum”- Momentum ser fram emot Underhållsmässan 2024 och att få möjligheten att inspireras av och inspirera andra inom industrin till framtidens hållbarhetsarbete, digitala lösningar och att stärka nordisk industri”, Säger Jimmy Haaranen, Försäljningschef Momentum Industrial AB.

 

 

 

Boka monter