Röster från Underhållsmässan

Citat från Underhållsmässan 2024

”En fantastisk mässa! Vi har haft ett jättelikt tryck i montern och fått ett antal hundra leads. Det är mycket bra, till och med bättre än på mässorna före pandemin. Årets besökare visade tydliga intressen och hade mer konkreta frågor kring våra erbjudanden, alltifrån skydd och säkerhet till svetsning och smart service, där vi kan bidra till att optimera effektiviteten hos kunden.”

 

Torleif Cumléus, chef teknisk försäljning, Swedol

”För oss är det personliga mötet med alla våra kunder, från Kiruna till Malmö, ovärderligt. På årets mässa satte vi fokus på hållbara industrikomponenter och industritjänster. Vi hade fullt tryck i montern och många bra diskussioner, kring alltifrån att sänka CO2-utsläpp till säkerhetsfrågor. Vi jobbar med partnerskap och vår breda kompetens på tjänstesidan gör att kunden kan få ut optimalt av de högkvalitativa produkter vi säljer. Vi är supernöjda!”

 

Jill Eriksson, sälj & marknad, Momentum Industrial

”Årets mässa har klart överträffat våra förväntningar: har haft ovanligt många besökare och hög kvalitet på besöken. I montern visade vi Optime, vår plattform för tillståndsövervakning som växt till ett helt ekosystem med vibration, temperatur och smart smörjning. Jag är överraskad över hur många leads vi fått, både från befintliga och nya potentiella kunder. Vi är självklart med igen 2026!”

 

Erik Askensjö, VD, Schaeffler Sverige

“Skandinaviens bästa mässa för underhållsinriktad industri."

 

Aksel Bråthen, CEO/VD, Vasi

“Det var intensiva dagar med hög energi och efterlängtade fysiska affärsmöten. Att träffa nya kontakter samt se nya eller förbättrande lösningar med fokus på säkerhet och arbetsmiljö är något som är positivt i alla branscher."

 

David Wallgren, underhållschef, Ragn-Sells Treatment & Detox AB